Ο Καπτα-Ζαννής έφυγε για το τελευταίο του μπάρκο

Με μεγάλη οδύνη αποχαιρετίσαμε στην Άνδρο οι φίλοι και οι γνωστοί του, αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο, τον άξιο πατέρα και σύντροφο, τον αγαπημένο φίλο μας που η μνήμη του θα μείνει αποτυπωμένη στην συνείδηση όλων μας.

Ο καπτα-Ζαννής μεγάλωσε στο Κόρθι της Άνδρου και στα εφηβικά του χρόνια βρέθηκε στην Σύρο όπου τελείωσε τις σπουδές του. Ξαναγύρισε στην Άνδρο  για να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία και ακολούθησε το επάγγελμα του ναυτικού που υπηρέτησε με συνέπεια και αυταπάρνηση.

Πλοίαρχος και ταυτόχρονα λάτρης της  μουσικής,  με ήθος σοβαρότητα και διακρίσεις, ταξίδεψε  για μεγάλο χρονικό διάστημα της καριέρας του.  Αργότερα σε ναυτιλιακό γραφείο στον  Πειραιά συνέχισε να εργάζεται στο ναυτιλιακό τομέα ως Αρχιπλοίαρχος  με ζήλο, φιλότιμο και αξιοπρέπεια.  Τα συντάξιμα  χρόνια τα πέρασε στην αγαπημένη του Άνδρο όπου και δραστηριοποιήθηκε στον τουριστικό τομέα  αλλά και συμμετείχε ενεργά  στην τοπική αυτοδιοίκηση και στα πολιτιστικά  δρώμενα του νησιού.

Όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο για την ανοιχτή αγκαλιά και το πλατύ χαμόγελο του. Ήξερε να δίνει απλόχερα, να συνδράμει πρόθυμα, να στηρίζει, να ενθαρρύνει να συμβουλεύει και να καθοδηγεί κάθε συνάδελφο του ναυτικό.

Δίπλα του η αγαπημένη του σύντροφος με την οποία απέκτησε δύο παιδιά που λάτρεψε και τα είδε να παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους ακολουθώντας τις συμβουλές και τα βήματά του. Τα τελευταία χρόνια κτυπημένος από δύσκολη ασθένεια πάλεψε γενναία και έφυγε για το στερνό ταξίδι πλαισιωμένος από την οικογένειά του με αγάπη και φροντίδα.

Καλό ταξίδι  καπτα  Ζαννή.  Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Ο ΖΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ έφυγε από κοντά μας στις  7 Φεβρουαρίου 2017  και κηδεύτηκε στις 9  Φεβρουαρίου  από τον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θετόκου  Χώρας Άνδρου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.