Τις φθινοπωρινές εξορμήσεις τους ξεκίνησαν οι σύλλογοι. Έτσι ο σύλλογος του “Αγίου Νικολάου” οδεύει προς την Αρκαδία την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, με καιρό, μάλλον ανοιξιάτικο…

Η πρόσκληση

Καλωσορίζουμε το φθινόπωρο με την πρώτη μας εξόρμηση από την οποία θα αποκομίσουμε τις πιο όμορφες εμπειρίες και εικόνες, αφού θα επισκεφθούμε το μικρό εκκλησάκι της Αγ. Θεοδώρας στο χωριό Βάστα της Μεγαλόπολης Αρκαδίας, με τα 17 πλατάνια να αναφύονται από την στέγη του. Ένα εκκλησάκι κτισμένο μέσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, περί το 1050 – 1100 προς τιμή της Οσιομάρτυρος Θεοδώρας!

Η βόλτα μας θα συνεχίσει στον εντυπωσιακό ”Νερόμυλο του Νικόλα”, ένα πάρκο αγροτουρισμού με την ομώνυμη παραδοσιακή ταβέρνα και τα εκλεκτά εδέσματα!

Το απόγευμα για καφεδάκι και περίπατο, στην πανέμορφη Καρύταινα Αρκαδίας! Πρόκειται για έναν παραδοσιακό οικισμό που διατηρεί το χρώμα της μεσαιωνικής καστροπολιτείας, αφού είναι κτισμένος στην κορυφή λόφου γύρω από το μεσαιωνικό κάστρο! Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε!!! Σας εγγυόμαστε ότι θα περάσουμε υπέροχα!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.